Keveyden ja kuljetustilan käyttötehokkuuden lisäksi vanerilaatikot ovat kestäviä ja helposti kierrätettäviä pakkauksia ja ne räätälöidään aina Sinun tuotteellesi ja tarkoituksiisi. Kokoontaittuvat vanerilaatikot soveltuvat kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Just On-Steel -vanerilaatikot

Just On-Steel -laatikoiden vaipassa on nurkissa kuumasinkityt metalliprofiilit sekä ylä- ja alareunassa kielekkeet, jotka toimivat kätevänä pikalukkona. Laatikoiden kanteen ja pohjaan puristettu metalliprofiili toimii vastakappaleena pikakiinnitykselle.

Just On-Steel -laatikoiden rakennevaihtoehdot:

 •     S-pak 1 – Kompakti rakenne pienemmille tuotteille.
 •     S-pak 3 – Nopeaa ja helppoa – yksiosainen kokoontaittuva vaippa, pohja ja kansi.
 •     S-pak U4 tai L4 – Suurille tuotteille erinomainen vaihtoehto – kaksiosainen U- tai L-muotoon tehty vaippa, pohja ja kansi.
 •     S-pak 6 – Hankalasti pakattaville tuotteille –  kuusiosainen laatikko, jossa kaikki vaipan osat ovat erillisinä elementteinä samoin kuin pohja ja kansi.

Just On-Wood -vanerilaatikot

Just On-Wood -laatikot muodostuvat yksiosaisesta taittuvasta vaipasta, jonka osat on liitetty toisiinsa puristetuilla galvanoiduilla metallilistoilla. Kannessa ja pohjassa on puulistat – laatikko suljetaan vannehtimalla, naulaamalla tai ruuvaamalla.

 •     W-pak 2 – Yksiosainen vaippa ja kansi
 •     W-pak 3 – Yksiosainen vaippa, pohja ja kansi.

Just On-Mixed -vanerilaatikot

Just On-Mixed -vanerilaatikoissa yhdistetään Just On-Steel- ja Wood -laatikoiden komponentteja sekä erilaisia lisävarusteita. Just On-Mixed tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja mitä erilaisimpien tuotteiden pakkaamiseen.

Just On-Mixed -vanerilaatikko voi esimerkiksi olla.

{kuvat}

UN -pakkauksia globaaleihin kuljetuksiin

Valikoimamme UN -pakkaukset täyttävät 4 D -tyyppisten vaarallisten aineiden kuljetuspakkauksien UN-hyväksymiselle asetettavat vaatimukset. Pakkaukset soveltuvat käytettäviksi maantie-, rautatie- meri- ja ilmaliikenteessä Suomessa ja kansainvälisesti. Hyväksyttyjä pakkauksia voidaan käyttää ulkopakkauksina pakkausryhmien I, II ja III aineille. Pakattavat aineet voivat olla erilaisia kiinteitä vaarallisia aineita.

Tarvittaessa räätälöimme Sinulle pakkauksen vaarallisille aineille ja hoidamme testaus- ja hyväksyntäprosessin puolestasi.

UN -valikoima

Valikoimamme muodostuu pituuden ja leveyden osalta neljästä eri kokoisesta vaneripakkauksesta, joiden korkeus voi vaihdella alla mainittujen mittojen mukaan. Raaka-aineena UN 4, UN 6 ja UN 8:ssa 6 mm paksu koivuvaneri ja UN 12:ssa 8 mm paksu koivuvaneri.

UN- pakkausten sisämitat (pituus x leveys x korkeus):

 • UN 4, 380 mm x 280 mm x 100-400 mm
 • UN 6, 580 mm x 380 mm x 100-600 mm
 • UN 8, 780 mm x 580 mm x 150-800 mm
 • UN 12, 1180 mm x 780 mm x 200-615 mm

UN -pakkausten rakenne

Vanerista valmistettujen UN -pakkausten kolmiosainen rakenne muodostuu kokoon taittuvasta yksiosaisesta vaipasta, kannesta ja pohjasta.

 • S-pak 3 – Kokoon taittuvasta yksiosainen vaippa, kansi ja pohja

Aiheesta lisää