Pitkäaikainen yhteistyö eri toimialoilla toimivien yritysten kuljetus- ja varastointiratkaisujen toteuttajana antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä ratkaisuja myös Sinun tarpeisiisi. Usein valmis ratkaisu löytyy laajasta valikoimastamme.

Tarjoamme Sinulle koko ketjun pakkauksen suunnittelusta tuotteesi pakkaamiseen asti.
Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Pakkaussuunnittelu

Ammattitaitoinen tuotesuunnittelu- ja myyntihenkilöstömme odottavat yhteydenottoasi voidakseen auttaa Sinua löytämään parhaimman pakkausratkaisun juuri Sinun tuotteillesi. Pitkäaikainen kansainvälinen kokemus eri toimialoilla toimivien yritysten pakkausratkaisuiden toteuttamisesta antaa meille vankan pohjan olla kehittämässä uusia kustannustehokkaita pakkausratkaisuja myös Sinulle.

Konsultointi ja tekninen suunnittelu

Suunnitteluprosessi käynnistyy yleensä pakattavien tuotteiden vaatimusten kartoittamisella. Tämä tarkoittaa parhaiden mahdollisten raaka-aineiden, rakenteen, mittojen ja järkevimmän kuljetusmuodon selvittämisellä yhdistyen pakkauksen elinkaareen.

Pakkauksen design

Valmistamme myös pakkauksia joilta edellytetään viimeisteltyä ilmettä.

Piirrokset ja mallinnus

Ennen pakkaustesi valmistuksen aloittamista teemme tarvittaessa 3D-kuvat tilatuista tuotteista. Jotkut tuotteet voivat vaatia mallikappaleiden tekemisen, jotta voidaan varmistaa pakkauksen toimivuus sen elinkaaren eri vaiheissa.

Varastointi ja pakkaaminen

Joskus vain on järkevintä keskittyä omaan ydinosaamiseen ja ulkoistaa muut toiminnot alan ammattilaisten käsiin.

Anna meidän pakata puolestasi:

  • pienentääksesi kustannuksia
  • säästääksesi aikaa
  • keskittyäksesi ydinosaamiseesi

Varastointi

Meillä on mahdollisuus ylläpitää kotiinkutsuvarastoa pakkauksillesi, jolloin säästät omaa varastotilaa ja saat kustannussäästöjä tilaamalla suurempia tuotantoeriä. Takaamme nopeat ja ajallaan olevat toimitukset varastostamme Sinun varastoosi.

Kokoaminen

Erikoistuotteiden kokoaminen vaatii yleensä erikoisosaamista. Näissä tapauksissa tulemme kokoamaan pakkauksen Sinulle valmiiksi.

Kuljetus ja logistiikka

Voit ulkoistaa myös kuljetus- ja logistiikkapalvelut meidän hoidettavaksi. Tarjoamme käyttöösi pitkäaikaisen kokemuksemme ja yhteistyömme laajan kuljetus- ja logistiikkapalveluja tarjoavan verkostomme kanssa.

Me etsimme sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun Sinun tarpeisiisi ja takaamme luotettavat, joustavat ja nopeat toimitukset tuotteillesi.

Sertifikaatit ja pakkausten testaaminen

UN -sertifikaatti

Voimme testauttaa pakkauksesi ja hankkia UN -sertifikaatin  testauksesta.

Muu testaaminen

Mikäli pakkauksesi tarvitsee erityistä kestävyyttä, rasitusta tai pinoamista, voimme testauttaa pakkauksesi sen varalle.