Vientipakkaukset

Vienti- ja kotimaankuljetuksiin soveltuvat vaneriset, puiset ja pahviset kertapakkaukset.
Valitsemme pakkauksen rakenteen ja materiaalit pakattavan tuotteen ja kuljetustavan mukaisesti.

Katso myös kokonaisvaltaiset palvelut joita tarjoamme, aina pakkauksen suunnittelusta pakkaamiseen asti..

Vanerikontit

Vanerista valmistetut kiinteärakenteiset laatikot ja kontit soveltuvat erityisen hyvin suurten ja raskaiden tuotteiden kustannustehokkaaseen kuljetukseen.

Puupakkaukset

Puupakkauksia käytetään useimmiten suurien teollisuustuotteiden ja niiden osien kuljetukseen merirahtina tai maantierahtina.

Kertalavat

Kertalavat ovat toimiva vaihtoehto yksisuuntaiseen tavarankuljetukseen.

UN-Pakkaukset

Vaarallisia aineita käsiteltäessä ja kuljetettaessa ovat niiden pakkaukset oltava turvallisia ja sääntöjen mukaan hyväksyttyjä.

Uudelleen käytettävät pakkaukset

Kokoontaittuvat ja kiinteät pakkaukset sekä alustat kuljetukseen ja varastointiin.
Kestävät räätälöidyt ja vakiomittaiset tuotteemme soveltuvat pitkäaikaiseen, jatkuvaan käyttöön.

Vanerilaatikot ja -salkut

Kovaa kulutusta kestävät vanerilaatikot ja -salkut soveltuvat erinomaisesti tavaroiden säilytys- ja kuljetuspakkauksiksi.

Erikoispakkaukset

Vuosikymmenten ajan olemme olleet mukana kehittämässä asiakkaidemme kanssa pakkausratkaisuja,
joilla asiakkaamme vähentävät pakkaus-, kuljetus- ja varastointikustannuksia.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme yhdessä tuotteellesi sopivan pakkausratkaisun.

Vanerilaatikot ja -salkut

Kovaa kulutusta kestävät vanerilaatikot ja -salkut soveltuvat erinomaisesti tavaroiden säilytys- ja kuljetuspakkauksiksi.

Varustelu ja personointi

Pakkausratkaisuisumme on varusteltavissa tarpeen vaatiessa erilaisilla lisävarusteilla jotka helpottavat pakkauksen käsiteltävyyttä, tukevat ja suojaavat pakattavaa tuotetta, sekä tuovat viimeisteltyä ilmettä pakkaukselle.

Merkkaus

Pakkaus voidaan merkitä käytön vaatimilla merkinnöillä kuten käsittelymerkeillä, pakkausohjeilla, osoitetiedoilla tai muilla vastaavilla tunnistetiedoilla.

Pakkauksen merkkaaminen yritysilmeen mukaisesti ei ole pelkästään tyylikäs loppusilaus, vaan kertoo myös pakatun tuotteen laadusta.

Pakkauksen käsittely

Täysi pakkaus voi joskus olla muotonsa ja painonsa vuoksi hankala käsitellä. Pakkauksen vaatimusten mukaan voidaan pakkaus varustella mm. käsiaukoilla tai erillisillä kahvoilla käsiteltävyyden helpottamiseksi.

Herkkien tuotteiden pakkaukset voidaan varustella erilaisin indikaattorein, joilla voidaan jäljittää kuljetuksenaikaiset väärinkäytöt ja vahingot.

Pakkauksen lukitseminen

Pidempiaikaisessa ja toistuvassa käytössä olevan pakkauksen elinkaarta voidaan pidentää sopivan lukituksen valinnalla. Esimerkiksi Just On-Steel pakkaukset suljetaan vakiona metallisilla kielekkeillä, mutta vaihtoehtoisesti voidaan käyttää myös muita lukitusmenetelmiä.

Sisäosat

Jos tuotteesi on hankalasti pakattava, haluat useampia tuotteita samaan pakkaukseen tai tuote suojattava ja tuettava kuljetuksen ajaksi hyvin, voidaan pakkaus varustaa erilaisin pehmustein ja tuennoin.

Valikoimastamme löytyy pehmusteita ja pakkaustäytteitä perinteisistä menetelmistä aina tuotteen muotojen mukaan valmistettuihin pehmusteisiin ja tukiin.